KTamas' Blog

Remember kids, if Internet Explorer is brave enough to ask to be your default browser, you're brave enough to ask that girl out.

Zene reggelihez: meg tobb Moshav Band

· 199 words · 1 min read

Meltatlanul keveset lekesedek itt a mar egyszer korabban emlegetett Moshav Bandrol, akiket azota is nagyon sokat hallgatok. Nemreg jott ki uj CD-juk “Dancing in a Dangerous World” cimen, amely, bar nem vett meg elso hallgatasra, de masodik-harmadikra annal inkabb, mostanra nagyon a szivemhez nott es egyre tobbet megy, a tobbi CD-jukkel egyetemben.

Ugorjunk azonban kicsit vissza az idoben, egy sokkal regebbi szammal inditunk, ez a Come Back, az introjaval azonnal megvesz kilora:

Youtubeos videokkal folytatjuk, eloszor az elozo, Misplaced c. CD-rol a Cold Cry egy akusztikus verziojaval:

Kiadtak par eve egy koncert DVD-t is (az egyetlen hely, ahol kaphato, nem shippel ide, sajnos), de itt van rola egy kilencperces reszlet:

[2019: Ez mar nincs sajnos.]

Majd meg szinten a regebbi daloknal maradva, valaki feltoltott 7 mar-mar profi koncertfelvetelt a youtubera par eve, be is dobaltam egy playlistbe, itt van’e:

[2019: Ez sincs mar.]

Vegul es nem utolso sorban, az osszes CD-juk (!) meghallgathato a weboldalukon, ‘csak’ 80-as mp3-ban (rendes leszek es nem hotlinkelek), de ilyen celra boven eleg, ugyhogy melegen ajanlom a fentebb emlitett Dancing in a Dangerous World vegighallgatasat ott (meg az osszes tobbit is).

Zaraskeppen szoljon is a jelenlegi kedvenc Hey Love egy meglepoen hallgathato koncertfelvetel verzioban:

comments powered by Disqus