Benne vagyok az internetben (meetup)

Az történt, hogy hogy egy gyenge pillanatomban rábólintottam arra, hogy előadjak a meetupon, merthogy már többen jelezték hogy nekem nagyon érdekes szakmám van amiben van egy csomó téma, kértem egyet, mondtak, úgyhogy beszéltem 5 majd’ 10 percet a karakterkódolásokról. Ahhoz képest, hogy amint felléptem a színpadra, elfelejtettem mindent a lámpaláztól, a szemem a vetítővászonra fixálódott, a külső szemlélő számára egy jobbfajta (?) Powerpoint Karaoket toltam, az időlimit miatt a dolgok egy részét egyszerűsítettem a true enough verzióra, ja, és elég durván kifutottam az időből, igy visszanezve nem is lett olyan rossz. És most tekintsünk el az előadás előtti két nap szolíd pánikról, amit végül Veve mentett aznap délután. Úgyhogy van még mit fejlődnöm előadástechnikában, nem is keveset, de bele fogok egyszercsak jönni ebbe is majd.

Kádár Tamás (Espell): Bush hid the facts – amit a karakterkódolások tartogatnak ellened from Budapest New Tech Meetup on Vimeo.

2 thoughts on “Benne vagyok az internetben (meetup)

 1. Vagabond

  De gáz ez a srác, asse tudja, mit beszél, csak felolvassa a slideokat!
  (Nyugi, ez tök jó lett, még a magamfajta kutyaütők is felfogják.. :) )

  Reply
 2. KRisztina

  Nagyon tetszett az előadásod, és a felét meg is értettem, pedig nem vagyok szakmabeli, jól sikerült belesűríteni a lényeget…..az viszont nem derült ki számomra, hogy veve miben segített. Csak így tovább!!!!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *