Emezen (Amazon)

Szerda reggel 9:39, csengetnek. Megjött a cserekindle. Másfél napja még az ügyfélszolgálattal csevegtem a hibás darabról, amiért amúgy péntek délután jön majd a UPS. Ha most megbocsátotok, elmentem olv^H^H^H dolgozni.

4 thoughts on “Emezen (Amazon)

  1. KTamas Post author

   na ez az, hogy nem. egyreszt valamiert DHL-el jott, masreszt az amazon olyan return labelt adott aminel kulon pirosbetukkel irjak h en fizetem ki a visszakuldest, kuldjem csak vissza UPS, tracking, insurance, m inden, es utana elkuldom nekik a trackingszamot, meg hogy mennyibe kerult, es akkor refundoljak a koltsegeimet.

   Az UPS-es csoka se ertette h miert ilyet adtak, sot egy amazon csetkislany szerint a return labelem feljogosit ingyen UPS-re, az UPS szerint nem, nem akartam tovabb ragozni, ugyhogy visszakuldom sajat koltsegen ahogy irja az amazon es bizom benne h kifizetik (es ismerve oket, ki fogjak.)

   Reply
 1. Speedysly

  Szia!

  Én ugyanígy jártam a Kindle-lel (állandóan lefagy), de már lejárt az egy éves garanciaidőm és nem akarják kicserélni, felajánlották azt, hogy féláron + áfa + szállítási költség kaphatok egy újat (Kindle 3 Keyboard Wifi). Két kérdésem lenne: 1. Te még gari időn belül voltál? 2. Nem tudsz(tudtok) valakit, aki megtudná javítani (szerintem csak softweres hiba lehet, vagy eleve beépítették ezt a hibát (összeesküvés elmélet?)?

  Előre is köszi a válasz(oka)t!

  Reply
  1. KTamas Post author

   Szia

   Az az egyetlen javaslatom, hogy fogadd el az ajanlatukat. Igen, en meg garin belul voltam boven, es az Amazon az egyeves gariidon belul a legkisebb karcolas miatt is kicsereli a kindlet azonnal, gariidon kivul meg az a standard naluk, hogy felajanlanak egy ujat valamennyi kedvezmennyel.

   Nem hiszem egyebkent, hogy itthon barki foglalkozik ilyesmi javitassal. Osszeeskuveselmeletekben nem hiszek :)

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *