Rukkola bookmarklet update 2: Growing pains

Az történt, hogy most hogy megvan az első igazán működő verzió, úgy gondoltamGazs rugdosott, hogy akkor csináljam meg mostmár tisztességesen. Leteszteltem nem csak Chrome-on meg Firefoxon meg Safarin, hanem Operán és Internet Exploreren is, akkor derültek ki dolgok. Például, hogy IE alól egyáltalán nem megy a dolog, mert a githubról behúzott scriptnek nem jó a mimetype-ja. Valamint utólag kicsit veszélyesnek éreztem, hogy ennyire a githubhoz kötöttem a dolgot, úgyhogy úgy döntöttem, a bookmarklet mostantól a ktamas.com-ról töltődik be, biztos ami biztos, és így menni fog IE alatt is. Ennek az egyetlen hátránya az, hogy sajnos akik eddig használták, azoknak törölniük kell a régit, és felrakni az újat az új helyről. Szerencsére nem törik el hirtelen minden, hanem az érintett emberek kapnak erről egy üzenetet, ilyet, ni:

És még be is tölti az új helyről a bookmarkletet bónuszként, de az üzenet minden alkalommal megjelenik, elősegítve a migrációt. Mindenkitől elnézést, akinek ez kellemetlenséget okoz, ilyen költözést többet nem tervezek a közeli és távolabbi jövőben.

P.S.: Gyorsan beraktam azt, hogy menjen a legutóbbi happolások oldalon is.

5 thoughts on “Rukkola bookmarklet update 2: Growing pains

 1. Emi

  Szia!

  Nagyon jó a bookmarklet, köszönet érte. :)
  De sajnos most nem működik, mert a rukkolán már nem azt írják ki egy happolható könyv alá, hogy hány elérhető példány van, hanem azt, hogy azonnal happolható. Ki tudnád esetleg légyszi javítani, hogy továbbra is működjön? Én nagyon örülnék neki, mert 2 könyvet is így happoltam, hogy nézelődtem a Csak happolhatóak között a bookmarklet segítségével. :)
  Előre is nagyon szépen köszönöm! :)
  Üdv,
  Emi

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *