Freeblog szerda

Meghozta ma a FedEx az áfjónba az akksit, meglepően gyorsan átszereltem, és most akkor bízunk abban, hogy nem problémázik többet a telefon. A tesztelés kedvéért igyekszem most az akkumulátoros tok nélkül használni egy ideig.

b162827a914c11e2a9dd22000a9e29a7_7

A munkába ma segítettem megoldani egy már sok ideje húzódó projekttípus munkamenetét, meg is lettünk az előbb dicsérve, hogy idézzem a levelet:

VAD FANTASTISKT, UNDERBART, OTROLIGT JÄTTEBÄST-DUKTIGA NI ÄR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Úgy tűnik, szeretnek.

Az üres perceiben meg segítettem freeblogot költöztetni valakinek, már van egy egészen jó konvertálóscript-kombinációm, valahogy emberi használatra alkalmassá kéne tenni, mert most három külön scriptből áll, amiből egy PHP és kettő Ruby, ráadásul a beállításokhoz szerkesztgetni kell az egyik fájlt, szóval minden, csak nem felhasználóbarát. Asszem szorít kicsit az idő is, mármint a freeblog egyszercsak tényleg be fog teljesen dőlni.

Az alvómaszk dolog a kora reggeli napfény ellen sajnos nem vált be, két éjszakát is próbáltam vele, iszonyat kényelmetlen és nyomja a szemem. Kénytelen leszek tehát egy rendes sötétítőfüggöny beszerezni, valahogy meg kéne úszni, hogy ehhez az általam oly gyűlölt IKEA-ba kelljen menni. Addig is marad a korán lefekvés.

Most pedig irány a gyülekezet és cell group. Holnap már csütörtök, jön a cég külső rendszergazdája, elmagyarázza nekem többek között, hogy pontosan hogy kommunikál az itteni és a dán irodánk, ami azért is fontos, mert ez a kommunikáció az utóbbi időkben erősen problémás.

8 thoughts on “Freeblog szerda

 1. nordmann

  Amellett, hogy svéd-rajongóként kifejezetten tetszik a blog, bejelentkeznék egy freeblog konverterre is, ha lehetséges, a sok *** után kénytelen vagyok költözni onnan a blogspotra. Szóval ha lesz public beta, szívesen tesztelem! :)

  Reply
  1. KTamas Post author

   a motivaciom a cucc osszerakasara es kiadasara jelentosen csokkent, mert kozben maga mr.a. adott ki egy konvertaloprogit: http://mr-a.hu/b/2013/03/20/facebook-wordpress-konvertize/

   Majdnem mindent tud, az URL-eket ugy tunik sajnos nem menti at de a tobbi jonak latszik igy ranezesre (csak a konvertalast teszteltem, nem importaltam eles wordpressbe). A kepeket sajnos meg mindig vmi massal kell atmenteni, en tegnap kaptam valakitol egy egeszen jol mukodo scriptet.

   Reply
 2. SeSam

  Mr A vajon elgépelte vagy direkt Facebook-konvertáló a posztja címe?

  A másik, hogy mennyire macerás az akkucsere? Az enyém is halálán van, és nem nagyon szeretnék még telefont cserélni…

  Reply
   1. SeSam

    Rendeltem én is egy Replacement Battery / Fix Kit kombinációt, remélem ez az, amiben benne van az összes szerszám a buheráláshoz. Nem FedEx hozza, mert Magyarországra az többe kerülne, mint maga az akku… sima USPS First-Class Mail. Kíváncsi leszek, mennyi idő alatt érkezik meg.

    Reply
    1. KTamas Post author

     Én is azt vettem igen abba benne van minden. Ide is többe került a hajó, mint az akku, ellenben a sarki ájfónboltban akksi + szerelés (vagy szerelőcuccok) majdnem ugyanannyi lett volna kb. mint ez a kombó. Vagy van még az ebay ami lutri, azt talán nem.

     Viszont baszki, elképesztő mennyit számít az új akksi, amióta megjött, nem kellett használnom az akksis tokot. És nekem megjavult az akksi szórakozása-kikapcsolósdi is, legalábbis eddig nem csinálta, szerintem nem fogja ezután se, használom én lazán a reggeli mínusz kilencbe probléma nélkül etc.

     Reply
     1. SeSam

      Hja, elhiszem, nekem is télen volt új a telefon, és szuperül ment. Én abban számoltam, hogy 1 km futás mennyi akkut evett meg. Újkorában 10km futás Nike+ GPS appal és zenével 10%-ot fogyasztott, mostanában már 30-50% is volt egy ugyanilyen menet…

 3. Pingback: iPhone 4S battery replacement | SeSam.hu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *