Napi olvasnivaló: amerikai beavatás a francia divat idegenlégiójába

A mai olvasnivalók:

How Zara Grew Into the World’s Largest Fashion Retailer. A Zara nagyon remek üzleti érzékkel vált a világ egyik legnagyobb divatüzletláncává, úgy, hogy a gyártás például a mai napig spanyolországban van, nem indiában vagy kínában — csak így tudják eszement sebességgel változtatni folyamatosan a kínálatot.

The Expendables. Megjött a cikk, ami szépen, aprólékosan lerombolja minden romantikát, amit valaha is felépítettél magadban a francia idegenlégióval kapcsolatban. A szerző több hónapot tölt el változatos helyeken, alaposan körbejárva a légió múltját, jelenjét és jövőjét.

Recounting the deadly hazing that destroyed FAMU band’s reputation. A Florida A&M Egyetem “Marching 100” nevű rezesbandája országszerte híres volt, játszott a Superbowl szünetében… aztán a tagok egyszer túl messze mentek az egészen kegyetlen beavatási szertartásaikkal.

One thought on “Napi olvasnivaló: amerikai beavatás a francia divat idegenlégiójába

  1. Kelt

    A Zara, ahogy tudom, bőven gyártat Ázsiában és Törökországban is. Viszont legendának jó, hogy csak Spanyolországban dolgoztatnak. Illetve hát a legtöbb divatcég tagadja, hogy lenne kínai üzeme.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *