KTamas' Blog

Remember kids, if Internet Explorer is brave enough to ask to be your default browser, you're brave enough to ask that girl out.

Hacking netpincér

· 161 words · 1 min read

Van ehhez hosszabb háttérsztori is, de a lényeg az hogy kellett volna valami ami berendezi a netpincéren a szállítókat szállítási idő szerint. Ebből lett egy bookmarklet.

Egyelőre nem tudom, hogy lehet megcsinálni úgy, hogy ide is beilleszthessem, úgyhogy elkészíteni a következőképp lehet: ennek az oldalnak a tartalmát beilleszted ide, majd az eredményt a vágólapra dobod. Csinálsz egy új bookmarkot, adsz neki egy hangzatos nevet, es a Location az lesz, hogy javascript:[a kód beillesztve ide]. Elmész a Netpincér oldalára, kiválasztod a szállítót, megnyomod a gombot, és ta-dám*, máris szállítási idő szerint vannak rendezve. Valahogy igy:

 

Amúgy a kód fent van a githubon, tessék engem villázni. Lekódoltam azt is, hogy szűrni lehessen a boldogórás szállítókra de az azóta beépített fícsör lett. Remélem ez is az lesz egyszer.

*P.S.: Igen, a cuccnak kell kb. 2-3 masodperc lefutnia, mert a) betolti eloszor a jqueryt b) sajnos ki kell szednie es visszaraknia a DOM kb. felét amit a böngészők egyelőre nem viselnek jól. Ha valaki tud jobb megoldást, forkra fel.

comments powered by Disqus