KTamas' Blog

Remember kids, if Internet Explorer is brave enough to ask to be your default browser, you're brave enough to ask that girl out.

Kis izraeli zenei korkep (avagy ezeket hallgatom mostanaban)

· 239 words · 2 min read

Igazabol mar boldog-boldogtalant es a teljes szocialmediat ketszer oda-vissza spameltem azzal a tennyel, hogy kijott Matisyahu legjobb CD-jenek, a majd’ 6 eves Live at Stubb’s-nak a folytatasa (nagyon kreativ, Live at Stubb’s, Vol. II neven). Magarol a tizszamos CD-rol sajnos lemaradt tobb igen jo szam is (pl. a Jerusalem, vagy mikor Matisyahu beatboxol) es ezeknek joresze csak a hiperszuper 75 dollaros super extreme special turbo editionhoz jar. Csakhogy es de. A masfeloras koncertvideo — ami meg par napig teljes egeszeben meghallgathato a youtube-on — az a masfel ora egyben, az valami egeszen zsenialis, a CD-rol mar el is feledkeztem, es csak ezt hallgatom. A 480p-s verzioban egy meglepoen hallgathato 96 kbps-es AAC hangsav talalhato, hasznaljatok tehat az ezernyi youtubevideo-letolto szolgaltatast ti is amig meg lehet vegyetek tehat meg a DVD-t. Embedelve pedig szol a Jerusalem CD-s verzioja.

A fent emlitett koncertvideoban tunik fel egy bizonyos Yehuda Solomon, aki a Moshav Bandben jatszik egyebkent, leginkabb vilagzenet, meg hallgatom a Misplaced c. CD-juket, amelyen kulonbozo mufajok keverednek egeszen zsenialis modon, meg csak a lemez felenel vagyok, de eddig majd’ minden dal megerne egy kulon postot. Engem mindenesetre mar a legelsovel egeszen durvan megvettek kilora, amibol alabb embedeltem egy live verziot, aminek ugyan nem 100-as a keverese, de jobbat nem talaltam sajnos.

Nem mai darab, meg decemberben tunt fel Idan Raichel facebook-falan a kozos szama India.Arie-vel, amibol lemez is lesz egyszercsak nyar fele, es az nekunk ez alapjan egeszen biztosan jo lesz.

comments powered by Disqus