KTamas' Blog

Remember kids, if Internet Explorer is brave enough to ask to be your default browser, you're brave enough to ask that girl out.

Rukkola bookmarklet update 2: Growing pains

· 173 words · 1 min read

Az történt, hogy most hogy megvan az első igazán működő verzió, úgy gondoltamGazs rugdosott, hogy akkor csináljam meg mostmár tisztességesen. Leteszteltem nem csak Chrome-on meg Firefoxon meg Safarin, hanem Operán és Internet Exploreren is, akkor derültek ki dolgok. Például, hogy IE alól egyáltalán nem megy a dolog, mert a githubról behúzott scriptnek nem jó a mimetype-ja. Valamint utólag kicsit veszélyesnek éreztem, hogy ennyire a githubhoz kötöttem a dolgot, úgyhogy úgy döntöttem, a bookmarklet mostantól a ktamas.com-ról töltődik be, biztos ami biztos, és így menni fog IE alatt is. Ennek az egyetlen hátránya az, hogy sajnos akik eddig használták, azoknak törölniük kell a régit, és felrakni az újat az új helyről. Szerencsére nem törik el hirtelen minden, hanem az érintett emberek kapnak erről egy üzenetet, ilyet, ni:

És még be is tölti az új helyről a bookmarkletet bónuszként, de az üzenet minden alkalommal megjelenik, elősegítve a migrációt. Mindenkitől elnézést, akinek ez kellemetlenséget okoz, ilyen költözést többet nem tervezek a közeli és távolabbi jövőben.

P.S.: Gyorsan beraktam azt, hogy menjen a legutóbbi happolások oldalon is.

comments powered by Disqus