KTamas' Blog

Remember kids, if Internet Explorer is brave enough to ask to be your default browser, you're brave enough to ask that girl out.

Bagaboo

· 168 words · 1 min read

(Ez a poszt még több hónapja íródott, aztán szomorkodott a draft mappámban. Most azonban került, mert egyrészt pár napja egy kedves lány a metróban leszólított csillogó szemekkel, hogy hol vettem a táskámat, előtte pár héttel meg egy néni szólt rám a Móriczon, hogy el van írva a táskámon a felirat)

Többhetes szenvedés, vacilálás, élőben kipróbálás, még sokat vacilálás és szenvedés után megrendeltem az új táskámat a Bagaboonál, három hét alatt el is készült, ahogy kellett. Méreteit tekintve M-es, kívül sötétzöld, belül piros, és még bele lett pakolva pár hasznos extra is. Így néz ki:

Bagaboo

A táska mockupját kiraktam anno facebookra, akkor derült ki tulajdonképpen, hogy a Magyar Népdaleket, amiből két pólóm is van egyébként, senki sem ismeri a magyar interneten azon a kb. 80 emberen kívül, aki benne volt ebben az igen kiterjedt injoke-ban, úgyhogy a kép valóságos lájk- és share-cunamit indított el. Sem az ötletért, sem a dizájnért nem engem illetnek a kreditek, mindenesetre egy harmadik menet pólórendelés lehet, hogy van még a dologban. Ha valaki megszervezi.

comments powered by Disqus