KTamas' Blog

Remember kids, if Internet Explorer is brave enough to ask to be your default browser, you're brave enough to ask that girl out.

KTamas Svédországba megy, és költözik

· 241 words · 2 min read

Sűrű nap volt a mai, reggel még bementem a cégbe, három dolgot kellett elintéznem, ebből kettőt sikerült is, egyet meg persze elfelejtettem, közben újra és tényleg elbúcsúztam pár embertől, amiről veszélyes dolog visszanézni a képeket, mert esetleg homok megy a szemembe, vagy ilyesmi. Jó, csak nem bírtam ki, ide is rakok egyet. Olyan szépen keserédes, vagy mi.

2013-01-28 10.06.02

Aztán a bevásároltunk a józsefvárosin bőrőndöket meg mindenféle ruhákat amiknek a vásárlása már erősen érett, ebédeltem egy utolsót az Iguanában Lmaoplane-nel, majd önmagamat is meglepve kevesebb, mint 3 óra alatt kiköltöztem az albérletből édesapám hathatós segítségével. Tekintsünk most el attól a közjátéktól, hogy bár mindent megnéztem háromszor, hogy nem hagyok-e ott valamit, a hűtöt nem annyira. Az még egy dolog lett volna, hogy Neuromancertől vett keményen gyomronvágó házipálinkát sikerült otthagyni. Azt viszont kínosabb volt most este 9 körül felfedezni, már itthon, az agglomerációban, hogy a 6 hónapra előre kiváltott spéci szemcseppem is ottmaradt a hűtőben. Mondjuk holnap mégkínosabb lett volna, de így még volt édesapámnak este egy gyorsköre vissza Pestre. Most mindenesetre minden megvan, a pálinka is, na meg viszek egy üveg unikumot, amire már le is csapott egy leendő kolléganőm, úgyhogy saaaaaaaaaajnos holnap kénytelen leszek venni mégegyet a dutyfreeben. Remélem érzitek a fájdalmat a hangomban.

Nézem az órát, 10:5011:05 van, 3-kor kelek a hajnali géphez, és még mindig nem akarok lefeküdni, de nagyon kéne, szóval. Innen folytatjuk.

P.S. ezt az énblog dolgot még tanulom, kezdőbetűzni nem vagyok hajlandó, úgyhogy az emberekből nickek lettek.

comments powered by Disqus