KTamas' Blog

Remember kids, if Internet Explorer is brave enough to ask to be your default browser, you're brave enough to ask that girl out.

Amolyan csütörtök

· 202 words · 1 min read

A mai nap egy relatív eseménytelen nap volt, ha nem számolunk egy napközbeni memoQszerver-elszállást, ami gyorsan el lett hárítva. Továbbá felfedeztem, hogy a svéd nyelvű Wordben mások a billentyűkiosztások és John, a rendszergazda a héten ugyebár szabin van, így angol verziót csak jövőhéten kapok, addig tikkelhetek attól, hogy a keresés példul Ctrl+B. Ja, és sikerült átrakni Spotifyba mindenféle szolgáltatások segítségével a Last.fm-es Loved Trackset illetve a Top 500-at, már amennyi ezekből megvolt ott, megint van egy időre hallgatnivalóm.

Ebédelni marhából készült _Medelhavsbiffar_t ettem, amit a google Mediterran Steaksnek fordít, valójában azonban egyfajta fasírt, abból is igen finom fajta, itt van például egy recept hozzá, az enyém pont úgy nézett ki, mint a linkelt oldalon a képen.

Holnap megyek már többször emlegetett, de itt talán még meg nem nevezett kolléganőmmel, Ulrikével ebédidőben a konditerembe, ő minden nap jár (!), meglátjuk majd, nálam mi lesz ebből, az mindenesetre motiválóerő, hogy nem egyedül csinálom. Valamint megbeszéltük, hogy este megint iszunk, neki hoztam a múlt héten megbontott Unikumot, amit most muszáj lesz befejezni, illetve lehet, hogy megnézzük a sarki alkoholboltot és megiszunk egy üveg vörösbort.

Jövőhéten pedig megyek Aliciával, egy másik kolléganőmmel úszni, hátha arra is sikerül visszaszokni. Addig is zenél nektek a Cechomor, nem először:

comments powered by Disqus