KTamas' Blog

Remember kids, if Internet Explorer is brave enough to ask to be your default browser, you're brave enough to ask that girl out.

Nem találok jó címet hétfő

· 266 words · 2 min read

A hétfőt ott kezdtük, ahhol a péntek délutánt abbahagytuk: Nightwish-sel.

Reggel besétáltam megint a munkába, igyekszek ebből rendszert csinálni, holnap megint kondi, csütörtökön pedig kolléganő megmutatja a helyi uszodát is. Aztán dolgoztam, volt mit, szinte egész nap el voltam foglalva valamivel, annak ellenére, hogy a főprojekt csak a nap végén haladt tovább, ellenben holnaptól valószínű tényleg azon fogok főleg ügyködni. Előtte azért még lesz egy meeting arról, mi a fejlesztésekkel kapcsolatban a big picture, mit akarunk elérni a következő hónapokban.

Hazafele bementem egy cipőboltba venni végre olyan fűzőket, amik nem szakadnak el egy hónap után, mert kidörzsöli őket azok a fém baszok, amik a lyukakban vannak. Benéztem az arra lévő Coopba is, ahol találtam végre Azt A Sajtot Amit Már Többször Ettem De Nem Volt A Sarki Boltban, valamint bageleket és laktózmentes krémsajtot. Ez utóbbiak sajnos nem váltották be a hozzá fűzött reményeket, dehát mindent nem lehet.

Ma megjött a svéd bankkártyám, pár nap múlva jön a pin kód is hozzá, jövőhét hétfőn meg az első fizetésem a számlámra. Ami ennél azonban sokkal fontosabb, hogy feldobta a napomat az a tény, hogy kaptam egy másik levelet is, három kézzel írt A/4-es oldalat a(z anyai) nagyszüleimtől, akik egyébként olvassák a blogomat, internet híján kinyomtatva (szia Lininagyi, szia Tata!).

Egyéb random dolgok: a vérnyomásom furcsán viselkedik, fáj a fejem több napja különféle módokon, és át kéne mindent költöztetnem a szerverem, amint fut ez a blog, a Sharewood és mindenféle egyéb dolog a Linode-tól a DigitalOceanhoz, mert spórolnék vele havi 15 dollárt, amennyit már pont megér a dolog.

Tudtátok, hogy a svédeknél minden létező WC koedukált? Szerintem remek találmány.

comments powered by Disqus