KTamas' Blog

Remember kids, if Internet Explorer is brave enough to ask to be your default browser, you're brave enough to ask that girl out.

Barcamp Stockholm szombat

· 205 words · 1 min read

Szombat reggel kirúgott az ágyból az a tény, hogy a lakásban szép nagy ablakok vannak mindenféle rendőny vagy egyéb sötétítő nélkül, de legalább volt időm kényelmesen készülődni. A Spotify irodája felé megreggeliztem egy 7-11-ben — mert a konferenciaprogramba reggeliről speciel nem esett szó, és inkább biztosra mentem — majd tíz előtt nemsokkal megérkeztem a konferencia helyszínére. Odafele pedig fotózgattam.

Stockholm gyönyürű város, és asszem itt fogott el először úgy igazán valamifajta honvágy: nem Magyarország hiányzik, hanem a nagyváros, és a nagyvárosi élet. Oké, nem akkora város, de megvan benne az az érzés, ami Pesten, Londonban, etc. Persze Göteborg is remek hely, de az sokkalinkább egy vidéki nagyvárosnak érződik.

Kilátás a tizenegyedikről, az erkélyről

Kilátás a tizenegyedikről, az erkélyről

Maga a konferencia baromi jó volt, hallottam mindenféle érdekes előadást az okosórától kezdve a távmunkán keresztül a mobilappfejlesztésen át egészen a kedvencemig, ami egy beszélgetés volt, hogyan főzzünk jó csilit, ez utóbbit végig is jegyzeteltem, muszáj lesz kisérletezni ezzel valamikor.

Készül a konferenciaprogram

Készül a konferenciaprogram

De ami mégfontosabb, hogy mindeközben megismerkedtem és baromi jókat beszélgettem egy csomó remek emberrel, baromi jó közösség jött össze, este 11 utánig sörözgettünk a végén, ez szintén nagyon hiányzott már.

Aztán hazametróztam — errefele a metrók még éjfél után is járnak, ez elég menő — és eldőltem az ágyban.

comments powered by Disqus