KTamas' Blog

Remember kids, if Internet Explorer is brave enough to ask to be your default browser, you're brave enough to ask that girl out.

Kinyírták a Readert csütörtök

· 309 words · 2 min read

Reggel két dologra keltem: egy, a Veronica Mars mozifilm 2,45 milliónál jár, kettő, a Google bezárja a Readert, ez utóbbi elég érzékenyen érint, mivel az egyik legfontosabb webes cucc, amit használok, van benne kb. 560 feedem. Egyelőre előfizettem egy évre a NewsBlurre (ami éppen túl van terhelve), mert van benne rendes megosztás mindennel, ami kell, és nyitott szemmel járom az internetet, hátha felbukkan valami mégjobb alternatíva. Mindenesetre nagyon fáj a dolog.

Tegnap bementem a helyi Appleszervízbe, hogy itt ez az ájfón és szivat az akksija, sajnos elhajtottak azzal, hogy a független ájfónokat közvetlenül az Apple szervízeli, hívjam fel őket. A telefonban azt mondták, hogy egyrészt alapból 5 nap alatt csinálnak meg dolgokat, másrészt meg így, hogy random jelentkezik, lehet több idő lesz. Az lesz, hogy szépen rendelek egy új akksit az iFixItről, és megszerelem magam. Valószínű összefüggésben lehet a dolog amúgy az időjárással is, kevés guglizás után tömegesen lehet belefutni olyan sztorikba, hogy a mínusz fokokat nem szereti az Apple telefonja.

A mai munkanap produktivitásán nem segített az, hogy tegnap kirúgtam a hámból, és 11 után feküdtem le, folyománya, hogy alig 6-7 órát aludtam, ami exponenciálisan csökkenti a produktivitásomat, szóval ma főleg mindenféle apróságokat csináltam a munkában. Négykor szépen hazajöttem, belezuhantam a fotelbe, és azóta sorozatokat nézek, komolyabb agymunkára legközelebb holnap leszek képes.

Apropó holnap, végre moshatok munka után, megint jól ki lett centizve a dolog, muszáj lesz például mostmár zoknikat vennem, mert most csak úgy húztam ki a két mosás közötti tizenkevés napot, hogy ma már egy olyan párt viseltem, amiből az egyik lyukas. Az a baj, hogy bizonyos nagyon ritka kivételektől eltekintve végtelenül gyűlölök ruhára költeni, és mindig az utolsó utáni pillanatig halogatom azok beszerzését, amikor már tényleg és nagyon muszáj.

Remélem mindenki értékeli a problémáimat.

Ja, és lesz este coffee night a gyülekezetben, szóval amint lement a mosás, megyek szocializálódni, azt már várom. Aztán meg hétvége.

comments powered by Disqus