KTamas' Blog

Remember kids, if Internet Explorer is brave enough to ask to be your default browser, you're brave enough to ask that girl out.

Marshmallow szerda

· 250 words · 2 min read

A szerdát azzal kezdtem, hogy elvesztem egy-két órára a svéd nyelv wikipediaszócikkjeiben, mert mostanában egyre inkább érik bennem, hogy meg kéne tanulni. Így másfél hónap után elkezdtem apró nyelvmorzsákat felszedni, de leginkább csak megértek dolgokat, beszélni abszolút nem tudok, a kiejtés különöböző buktatóit sem tudom még teljesen. A mostani terv az, hogy egyrészt beszereztem egy Rosetta Stone-t, másrészt keresek valakit, aki hajlandó hetente párszor kávé mellett tanítani.

A munkában délután majdnem megírtam egy új programot, ma még be kell fejeznem, mindenesetre haladunk. Sokkal fontosabb dolog, hogy a munkaidőm vége előtt pár perccel robbant a bomba, hogy Kickstarter indul egy Veronica Mars mozifilm elkészítésere, a nap további részben erősen vissza kellett fognom magam, hogy ne ugorjak ki a bőrömből, és tízpercenként néztem meg, hogy hol tart a számláló, mennyi pénz van már meg a dologból. Mikor lefeküdtem aludni, már másfél milliónál járt.

félmilka, mindez kb. 2 órával az indulás után

félmilka, mindez kb. 2 órával az indulás után

Aztán elmentem a Stockholmban meglátogatott scifiboltnak az itteni kirendeltségébe, ismét csorgattam a nyálam egy kört, volt például csinos TARDIS-os kulcstartó, meg minden, fogok még én ide visszajárni, az biztos.

cd7ca1308bf611e2b4b422000a1f903d_7

Este pedig szokásás szerdai (ami hamarosan változni fog) cell group volt a gyülekezetben, megnéztünk és kibeszéltünk két videót, valamint megtudtam, hogy itt a szemészek általában magánpraxisban vannak, úgyhogy még ha lenne is svéd TB-m, akkor is fizetnem kéne, szóval most kicsit dilemmába vagyok, mert nem csak lehet, hogy új szemüveg kell, hanem más miatt is meg kéne nézetni a szemem. Ezenfelül megismerkedtem megint 1-2 emberrel és úgy általában jó volt megint társaságban lenni.

comments powered by Disqus