KTamas' Blog

Remember kids, if Internet Explorer is brave enough to ask to be your default browser, you're brave enough to ask that girl out.

Freeblog szerda

· 218 words · 2 min read

Meghozta ma a FedEx az áfjónba az akksit, meglepően gyorsan átszereltem, és most akkor bízunk abban, hogy nem problémázik többet a telefon. A tesztelés kedvéért igyekszem most az akkumulátoros tok nélkül használni egy ideig.

b162827a914c11e2a9dd22000a9e29a7_7

A munkába ma segítettem megoldani egy már sok ideje húzódó projekttípus munkamenetét, meg is lettünk az előbb dicsérve, hogy idézzem a levelet:

VAD FANTASTISKT, UNDERBART, OTROLIGT JÄTTEBÄST-DUKTIGA NI ÄR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Úgy tűnik, szeretnek.

Az üres perceiben meg segítettem freeblogot költöztetni valakinek, már van egy egészen jó konvertálóscript-kombinációm, valahogy emberi használatra alkalmassá kéne tenni, mert most három külön scriptből áll, amiből egy PHP és kettő Ruby, ráadásul a beállításokhoz szerkesztgetni kell az egyik fájlt, szóval minden, csak nem felhasználóbarát. Asszem szorít kicsit az idő is, mármint a freeblog egyszercsak tényleg be fog teljesen dőlni.

Az alvómaszk dolog a kora reggeli napfény ellen sajnos nem vált be, két éjszakát is próbáltam vele, iszonyat kényelmetlen és nyomja a szemem. Kénytelen leszek tehát egy rendes sötétítőfüggöny beszerezni, valahogy meg kéne úszni, hogy ehhez az általam oly gyűlölt IKEA-ba kelljen menni. Addig is marad a korán lefekvés.

Most pedig irány a gyülekezet és cell group. Holnap már csütörtök, jön a cég külső rendszergazdája, elmagyarázza nekem többek között, hogy pontosan hogy kommunikál az itteni és a dán irodánk, ami azért is fontos, mert ez a kommunikáció az utóbbi időkben erősen problémás.

comments powered by Disqus