KTamas' Blog

Remember kids, if Internet Explorer is brave enough to ask to be your default browser, you're brave enough to ask that girl out.

Ez itt nem a reklám helye (najó, egy kicsit): akciós a YNAB

· 183 words · 1 min read

Ma reggel jött szembe twitteren — köszi kisPocok –, hogy akciós a Steamen a YNAB, a kedvenc költségvetés-programom. Több, mint fél éve használom, és nekem, aki egészen pocsékul tud bánni néha a pénzével, iszonyat bevált, egyszerűen működik, ellentétben az előtte próbált saját és egyéb excel vagy Google Spreadsheets-alapú módszerekkel. Pláne úgy, hogy van ájfón/android app hozzá, amivel azonnal be lehet útközben ütni a programba a vásárlásokat, én nagyon rászoktam erre. Szóval még nyolc és fél óráig a 60 dolláros / 50 eurós ár helyett potom 17 euróért lehet megvenni. Igen, ez egy asztali flash app, de tegyük félre az előitéleteinket, mert tényleg jó.

Van hozzá egyébként egy négylépéses filozófia is, amit egyáltalán nem kötelező követni, ellenben nem tartalmaz hülyeségeket, érdemes elolvasni a weboldalukon.

(A Steamről vásárolt verzió sajnos hozzá van kötve a rendszehez, ergo elindítja a Steamet a YNAB inditásához, ami szoftver esetében teljesen nonszensz. Szerencsére miután fizettünk, kapunk egy rendes szériaszámot, és ha utána letöltjük a webről a ‘sima’ verziót, abba csak beütjük a kódot és megy.)

((Disclosure: ezért a posztért nem kaptam egy fillért se a szoftver készítőitől, vagy ilyesmi. Pedig.))

comments powered by Disqus