KTamas' Blog

Remember kids, if Internet Explorer is brave enough to ask to be your default browser, you're brave enough to ask that girl out.

Hazalátogatok májusban kedd

· 266 words · 2 min read

Megvette ma az összes létező jegyet a májusi konferenciához, és eldöntöttem azt is, hogy május 2-14 között leszek pesten, ami a legjobb kombinációja az időnek és a szabadnapoknak, két nap konferencia, kettőn utazok, és kilenc teljes nap szabad, így lesz időm mindenkivel találkozni-sörözni-gitárhősözni-ebédelni-vacsorázni-egyéb (kivánt tevékenységek aláhúzandóak). Ahogy számolom, minden napra jutni fog valaki-valakik.

Mondjuk vicces, azt számoltam, hogy lehet, még spórolni is fogok a nyaralásommal, a repjegyet a konferencia miatt a cég fizette, a szállás ingyen lesz, Pest meg ugye olcsóbb minden tekintetben. Mindenesetre addig is van még egy teljes áprilisom, az alatt például be kéne fejezni legalább az első szintjét a Rosetta Stone-nak.

Ma nem nyelvtanultam, mert mire hazaértem, addigra kezdődött a már pár napja emlegetett interjú, ami szerintem egészen jól ment, ha kivonjuk azt, hogy folyamatosan lecsúsztam a székről és ezzel párhuzamosan kifele a képből, meg hogy még mindig sokat ööö-zök. Ehhez kapcsolódik konkrétan a dolog, majd egyszercsak feltűnik az arcom egy videóban, vagy idéznek tőlem cikkben.

Holnap lesz a cégben påsklunch, azaz húsvéti ebéd, amire mindenki (aki részt vesz) hoz valamit, és aztán közösen megesszük őket. Most nézem a listát, lesz hal, töltött tojás, saláta, kenyér, mindenféle sajtok, krumpli valamilyen formában, tejföl, vaj, hagyma, citrom, sör, spárga, pesto, valamiféle sausage (jó magyar fordítást erre a gyüjtőszóra kommentekben várunk), meg påskmust, az ital, amit ilyenkor a svédek inni szoktak. Nekem speciel gőzőm se volt, hogy mit kontributáljak a dologhoz, úgyhogy vettem két üveg üdítőt jobb híján. Valószínű remek közösségi élmény lesz.

Aztán este megyünk tollasozni megint a gyülekezeti házicsoporttal. Utána már csak egy csütörtök van, és jön a hosszúhétvége. Amire még szervezni kéne dolgokat.

comments powered by Disqus