KTamas' Blog

Remember kids, if Internet Explorer is brave enough to ask to be your default browser, you're brave enough to ask that girl out.

Elvesztettem a fontszerverem kedd

· 179 words · 1 min read

Mindenkinek megvan a klasszikus bash.org idézet, miszerint elvesztettem egy gépet a lakásban? Nos, ma majdnem ugyanez játszódott le, valamelik gépen-szerveren a sok közül futott egy fontszerver, aminek nem kellett volna, ellenben nem tudtuk az IP címét, mert Bonjouron keresztül kommunikált. Mindenesetre belőttem egy Wiresharkot, és azzal perceken belül meglett a dolog. Délután regexpeket gyártottam, illetve tovább dolgoztunk a céges regexp tanfolyamon, ami mostmár tényleg kezd öszeállni, ami jó, mert jövő csütörtökre muszáj lesz neki, amikoris megtartjuk.

Este aztán bepótoltam a heti sorozatokat, vége lett a Shamelessnek (amiről már tegnap megemlékeztem, abuzálva azt, hogy a posztokat már nem aznap írom), meg House of Liesnak és volt új Game of Thrones is. Plusz elkezdődött a Mad Men új évadja, amit a hétvégére tartogatok, mint a legjobb falatot.

Egyéb híreinkből: mostmár hivatalosan is kijelenthetem, hogy van szociális életem, legalábbis szerdától szombatig minden estére lesz valami, a vasárnapjaim túlnyomó részét meg amúgyis a gyülekezetben töltöm már egy ideje. És ez jó.

Szerdán doki. Semmi igazán vészes, csak mostmár szeretném megtudni, mi is van a gyomrommal, meg valami tökmás apróság, amit ezer éve halogatok.

comments powered by Disqus