KTamas' Blog

Remember kids, if Internet Explorer is brave enough to ask to be your default browser, you're brave enough to ask that girl out.

After work csütörtök

· 171 words · 1 min read

A reggeli gyógyszertáros sztori mellett volt délelőtt feedback meetingem, szia, itt vagy több, mint két hónapja, beszélgessünk arról, hogy szerintünk milyen munkát végzel és te is mondd el, mit szeretsz, min szeretnél változtatni, satöbbi.

Ezen a meetingen megtudtam egyrészt azt, amit már eddig is erősen sejtettem: nagyon szeretnek, és nagyon szeretik a munkát is, amit végzek. Másrészt az én oldalamról se volt sokminden panaszkodnivaló: a melót-várost-országot élvezem, már az elején sikerült egy viszonylag jó munkarendet kialakítani, a kollégák jófejek, ami meg éppen nem működik annyira a munkában, annak az átalakításán meg már most dolgozunk. A jövőhéten lesz még másik nagy meetingem, ahol kicsit átnézzük, hogy pontosan min is dolgoztam az elmúlt két hónapban, és belövünk valami hosszabbtávú tervet a jövőre mindenféle prioritásokkal.

Ma megjöttek két napra a dán kolléganők, négy után nemsokkal már bontottam az előző after workről maradt üveg bort, majd ötkör átvonultunk a sarki étterem-sörözőbe, ahol baromi jól szórakoztunk, aztán nem annyira angolosan, de távoztunk a filmes kocsmakvíz egyharmadánál, mert borzasztóan lassan haladt, és már többen elég fáradtak voltunk.

comments powered by Disqus