KTamas' Blog

Remember kids, if Internet Explorer is brave enough to ask to be your default browser, you're brave enough to ask that girl out.

(Megint) benne vagyok az internetben kedd

· 202 words · 1 min read

Kikerült ma az internetre a már korábban emlegetett interjú meg cikk amiben én is szerepelek, itt elolvasható. Alább pedig beágyaztam a videót is:

Ebédre csevapot ettem. Ez nem lenne igazán említésre méltó, ha valóban csevap lett volna, valójában azonban ízre leginkább egy sima svéd típusú marhafasírt volt, tzatzikivel és barnaszósszal leöntve, és hát ez még hírből se látott igazi csevapot. A kollégák szerint van azért igazi és jó délszláv étterem a városban, mindenképpen le fogom tesztelni.

279df624a69f11e2901022000a9e13ab_7

Este elmentem a helyi Ruby meetupra, a Got.rb-re, amit a Charmers egyetem startup-inkubátorában tartottak, és nem meglepő módon az egyik ott lévő startup szponzorálta. Egészen jó volt, tízperces előadások voltak mindenféle témákról, több dolgot el is raktam magamnak későbbre. A kicsi a világ jegyében természetesen egy magyar srác és egy felvidéki lány mögé ültem le, akikkel remekül elbeszélgettem az előadások után.

Hazafele annyira éhes voltam, hogy többedszerre követtem el azt a kardinális hibát, hogy hamburgert ettem ismeretlen helyen, ami sokadszorra és ismételten egy közel ehetetlen, a legrosszabb legalja pesti bódénál is rosszabb hússal jutalmazott, amit csak az előbb említett durva éhségem miatt nem dobtam ki azonnal. Mindenesetre mostmár tényleg megtanultam, hogy itt nem eszünk csakúgy ismeretlen helyen hamburgert többet, pláne nem a tizenkettő egy tucat kebabosbódékban.

comments powered by Disqus