KTamas' Blog

Remember kids, if Internet Explorer is brave enough to ask to be your default browser, you're brave enough to ask that girl out.

Hegynek felfele szerda

· 209 words · 1 min read

Kijött Dave “az internet öregje és az OPML atyja” Winer Little Outlinerének nagy verziója, a Fargo, ami már nem a böngésző LocalStorage-ében, hanem a Dropboxodban tárolja a különböző outline-okat, rendes OPML-fájlokban. Nagyon tetszik, pláne, hogy több éve megrögzött Workflowy-felhasználó vagyok, azt majd meglátjuk, hogy áttérek-e rá.

Este a házicsoport az egyik lány új lakásába volt hivatalos, amihez sikerült a lehető legrosszabb útvonalat megtalálnom, egy ekkora lépcsősoron mentem fel majd két perccel később le teljesen feleslegesen. Ez amúgy nem az első alkalom, hogy a város megszivat azzal, hogy random helyen dombok vannak, amikor az előző nap sétáltam a Ruby meetupra, a térkép azt mutatta, hogy laza 15 perc lesz, csak azt felejtette ki, hogy majdnem végig erősen hegynek felfele. Ugyanebből az okból habozok mostanában biciklit venni, bár az erőnlétemnek biztosan jót tenne. Egy biztos, a jövőben gyakrabban fogom nézni a domborzati térképet a Google Mapsen.

733859d6a77a11e2868a22000a9f18a6_7

Hazafelé végre megnéztem kicsit a mögöttem lévő hatalmas parkot, a Slottskugent, mert a lány lakásáról az egyik leggyorsabb út az volt, hogy részben átsétáljak rajta. Nem tudok igazából sokat mondani róla azon kívül hogy szép, és hogy nyáron tuti sokat kell majd oda járni. Augusztusban ott tartják a Way Out West zenei fesztivált, meg azt mondták a kollégák, hogy szoktak mindenféle egyéb események is lenni.

comments powered by Disqus