KTamas' Blog

Remember kids, if Internet Explorer is brave enough to ask to be your default browser, you're brave enough to ask that girl out.

Megint házikoszton péntek

· 181 words · 1 min read

457f7414cf8611e2873d22000aaa0773_7

Reggel egy kisebbfajta meglepetéssel fogadott az indiai kolléganő: egy zacskóval, benne három napnyi ebéddel. Az úgy volt, hogy miután megjegyeztem neki még a múltkor, hogy ennék én szívesen gyakrabban is ilyet, eljutottunk oda, hogy az édesanyja benne lenne abban, hogy hetente főzzön, csak minimum három adagot. Természetesen rávágtam, hogy persze, és abban a hitben éltem, hogy akkor majd meg fogjuk beszélni, hogy mit-hol-merre-meddig, ő azonban egy fokkal tovább vitte a dolgot, és már el is hozta az első adagot, aminek a váratlansága ellenére is rendkívül örültem. Meg is ettem az elsőt ebédre, a nevére sajnos nem emlékszek, finom volt, bár pont marhával készült, amit annyira nem kedvelek ilyen kajában, de a szósz része ütött. A másik kettő az csirke, az lesz a hétvégi ebéd.

Este hazaérve aztán elkezdtem nézni az Orphan Blacket, egyelőre tetszik. Én se fogok mást csinálni, mint a linkelt JWZ poszt, berakom ide az első három percét, kedvcsinálónak:

Hétfőn hajnal 6-kor irány Oslo, viszek magammal egy routert, egy switchet, meg egy új szervert, végül csak kettesben megyek a CEO-val, remek lesz. De előtte még itt egy teljes hétvége.

comments powered by Disqus