KTamas' Blog

Remember kids, if Internet Explorer is brave enough to ask to be your default browser, you're brave enough to ask that girl out.

Nyugis hétvége

· 248 words · 2 min read

Szombaton nem csináltam semmit. Najó, majdnem semmit: leginkább ültem a fotelben és sorozatokat néztem. Befejeztem a már emlegetett Orphan Black első évadát: az évadzáró kicsit kaotikusra sikerült, és vannak dolgok, amiket sokkal jobban is meg lehetett volna csinálni, de a második évadra tuti maradok. Miután az elfogyott, befejeztem a New Girl második évadját is, amit eredetileg elkaszáltam valahol a második évad közepén, de a junkies kritikák hatására úgy döntöttem, adok neki még egy esélyt, és megérte: nagyon jó volt az utolsó tizenkevés rész, szépen csavarták a szálakat a készítők, egyedül az évadvégi cliffhanger volt kicsit ciki.

c37073fad12011e2a30c22000a1f9683_7

Vasárnap aztán gyülekezet, hazament a szlovák lány, én pedig a gyülekezet utáni fikán elszórakoztattam az egyik oda járó házaspár gyerekeit, aminek aztán az lett a vége, hogy meghívtak magukhoz délutánra még kicsit fikázni (igen engem is szórakoztat ennek a szónak a magyar áthallása). Hamar kiderült, hogy a család több tagja is szeret társasjátékozni, és nem ám Monopolyval, hanem Rendes Társasjátékokkal, volt például Race for the Galaxyjük, amire anno egy? másfél? évig teljesen rá voltunk catanva kattanva, úgyhogy rögtön játszottunk is egy menetet a családfővel és a legidősebb lánnyal, aki annak ellenére, hogy összesen kilenc éves, nem is játszik rosszul, ezen kicsit megdöbbentem.

d75add38d12011e2b9a022000a1fa535_7

Utána pedig megismerkedtem a Tantrixszal, amiben a megfelelő színű vonaladat kell építeni egy hatszögletű pályán, sokkal komplexebb, mint azt az ember az első ránézésre gondolná, egészen érdekes, játszani kell még majd ezt.

e6e34282d11f11e2912b22000a1fa8d6_7

Közben pedig leporoltam a Kindle-t és elkezdtem olvasni Pál Feri egy régebbi könyvét, aki most sem okoz csalódást.

comments powered by Disqus