KTamas' Blog

Remember kids, if Internet Explorer is brave enough to ask to be your default browser, you're brave enough to ask that girl out.

Napi olvasnivaló: Tarantino, Észak-Korea és fitnessz

· 178 words · 1 min read

És akkor itt vannak a mai olvasnivalók:

Cinema Tarantino: The Making of Pulp Fiction. A Ponyvaregény Tarantino talán leghíresebb filmje, a Vanity Fair hosszú és igen jó cikkben járja körül a keletkezésének a történet.

Dear Leader Dreams of Sushi. Kenji Fujimoto 11 évig volt Észak-Korea fejének személyes séfje, rajta keresztül tudott meg a külvilág egy rakat dolgot az amúgy közismerten igen zárt országról. Nagyon érdekes, hogy a cikk nem teljesen úgy, és abba az irányba halad, ahogy az ember elsőre képzelné — de nem lövöm le előre az egészet. A cím amúgy a Jiro Dreams of Sushi c. eszetlen jó dokumentumfilmre utal, amit ha nem láttál, azonnal nézd meg. Még akkor is, ha nem szereted és/vagy nem érdekel a sushi. További kedvcsináló itt.

Everything You Know About Fitness Is a Lie. A cikk a fitnesszőrületet járja körül, lerombol egy rakat tévhitet, aminek az egyik fontos pontja természtesen az, hogy nem attól leszünk jobb formába, ha puccosabbnál puccosabb kondigépeket használunk, ellenben a jó öreg guggolásokkal — ha az ember jól csinája! — remek eredményeket lehet elérni.

comments powered by Disqus