KTamas' Blog

Remember kids, if Internet Explorer is brave enough to ask to be your default browser, you're brave enough to ask that girl out.

Napi olvasnivaló: csodagyerekek, hosszú életű emberek és egy bizarr golfpálya

· 146 words · 1 min read

A mai olvasnivalók pediglen:

How Do You Raise a Prodigy? A cikk azt a témát járja körül, hogyan lehet felnevelni egy csodagyerereket. Spoiler: sokféleképpen, és semmiképpen se egyszerűen.

The Island Where People Forget to Die. Görögországban, Ikaria szigetén az emberek kiugróan hosszabb ideig élnek, mint kábé bárhol máshol, ami természetesen sok ember figyelmét felkeltette. A cikk szépen körbejárja a témát, a kutatások eredményeit, és azt, hogy lehet, az egész szép lassan meg fog szűnni. Bónusz olvasnivaló: What Do a Bunch of Old Jews Know About Living Forever? Ez egy hasonló témát jár körbe teljesen más környezetben: az askenázi zsidók között kiemelten sok ember van aki 90-100-110 évig él.

A Gated Community. Louisiana egyetlen maximum biztonságú börtönében van egy golfpálya, amit a helyi rabok tartanak karba. A cikkből azt is megtudjuk, hogy a börtönturizmus egyáltalán nem szokatlan dolog, sőt, régen talán még népszerűbb volt.

comments powered by Disqus