KTamas' Blog

Remember kids, if Internet Explorer is brave enough to ask to be your default browser, you're brave enough to ask that girl out.

Napi olvasnivaló: Kansas, szovjet antiszemitizmus és Nickelback

· 145 words · 1 min read

Mára akkor:

Can’t a guy just make some friends around here? Maybe. Főhősünk egy átlagos amerikai nagyvárosba költözik, valahol a keleti és a nyugati part között, és szociális életet szeretne építeni magának. Nem egyszerű.

The Fifth problem: math & anti-Semitism in the Soviet Union. A Szovjetunióban lévő erős antiszemitizmussal való találkozását meséli el a szerző, akinek bár explicit megmondták, hogy moszkvai egyetemre nem vesznek fel zsidókat, ő dafke megpróbálta.

Genius: The Nickelback Story. A Nickelback felemelkedését meséli el a cikk, amely együttest nagy divat gyűlölni, ennek ellenére üzletileg hatalmas siker, és Chad Kroeger, a zenekar vezetője hihetetlen aktív zeneileg az együttesen kívül is.

És! Dragonweb kérésére csináltam egy ilyen readlistet ebből, az Export gombra kattintva lehet elküldeni a cikkeket Kindle-re vagy egyéb helyekre. Ha nem látjátok, kattintsatok át, nem tudom, RSS-ben megjelenik-e.

(Ez a Readlist dolog az evek folyaman sajnos eltort. RIP.)

comments powered by Disqus