Photoshop CC + Lightroom 5 most havi 12,29 euróért

fotosop

Még pár hónapja láttam, hogy az Adobe havi tíz dollárért ad Photoshopot meg Lightroomot — azoknak, akik egyszer már megvásároltak legalább egy CS3-at. Kár, gondoltam, mert ennyi pénzért azonnal előfizettem volna, pláne, hogy gyakorlatilag csak ezt a két Adobe szoftvert használom. De ha nem kérik a pénzem, hát nem.

Ma valamiért ismét felmentem az adobe.com-ra, ahol nagyban hirdették, hogy mostmár, korlátozott akció keretében, mindenki megveheti a fenti kombinációt. Persze rájön a dologra a nemvagyamerikában adó meg az áfa, de még így 105 SEK, kábé 3600 HUF a végösszeg itt Svédben (Magyarországon pedig 12,29 EUR), amivel semmi problémám sincs, úgyhogy azonnal elő is fizettem a dolgokra.

Egy csomó más esetbe baromira zavarna havidíjat fizetni asztali szoftverért, de itt nagyon szivesen teszek kivételt, figyelembe véve, hogy egy új, dobozos Photoshop (még a CC-váltás előtt) emlékeim szerint többszáz rugó volt. A Lightroom árát még tavaly levitték tán 100 USD közelébe, szóval az még oké, de néha kell fotosopolni is dolgokat.

(A posztot az Adobe sajnos nem szponzorálta.)

3 thoughts on “Photoshop CC + Lightroom 5 most havi 12,29 euróért

  1. KTamas Post author

   Eh, ez elkerulte a figyelmem, illetve nem gondoltam volna hogy eleg behazudni, a dropbox pl. edus email cimet ker. Egyelore nincs ra szuksegem (bar pont ma akarok ranezni az Indesignra…), meg nem erzem magam tul kenyelmesen hogy behazudva regisztralok ES fizetek… de azert jo tudni.

   Reply
   1. SztupY

    Jó, nekem könnyű dolgom van, mert örök egyetemista vagyok, de ha esetleg egyszer elhoz a lélek arra, hogy beiratkozz valami svéd levelező képzésre már jogosulttá válsz :)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *