KTamas' Blog

Remember kids, if Internet Explorer is brave enough to ask to be your default browser, you're brave enough to ask that girl out.

Kindle (a sokadik, de természetesen nem az utolsó)

· 207 words · 1 min read

Miután meghalt/kinyírtam (a kívánt rész aláhúzandó) a harmadik Kindle Keyboardomat is — ezúttal ismételten a képernyő –, úgy döntöttem, hogy ez a generáció nem elég, nos, strapabíró számomra. Ezenfelül amúgyis szerettem volna kicsit kipróbálni, milyen az, ha az ember csak a telefonján/iPaden olvas (spoiler: egészen jó). Úgyhogy a negyedik, csereként érkezett Kindle boldog új tulajdonosa Ildi lett, én pedig eltöltöttem pár hetet úgy, hogy otthon egy második generációs iPaden, útközben pedig a Nexus S-emen olvastam.

(Ja, igen, szóval alapvetően másfél évet bírnak nálam a telefonok, és a Blade-et majdnem ennyi idő alatt harcoltam le olyan állapotba, hogy kénytelen voltam új után nézni. A Nexus S-ről lehet írok majd egy másik posztban, alapvetően egy remek telefon es a 4.1-es Android már-már jónak mondható.)

Aztán megláttam a Vaterán pár hete olcsóért egy Kindle 1-et, és mivel régi álmom volt egy ilyen, mint szexi közelrégi technológia — a másik ilyen egy utolsó generációs, 12″-es Powerbook –, lecsaptam rá. Nagyjából ugyanakkor lett bejelentve a Paperwhite is, masfél hétig tudtam ellenálni a kisértésnek, hogy előrendeljem. Szóval az is jön majd, október végén. Addig pedig marad a K1, ami a mai napig remekül megállja a helyét, mint könyvolvasó, erről azonban egy másik irományban és egy másik blogon (egyet találhattok, hol) fogok írni hamarosan.

comments powered by Disqus