KTamas' Blog

Remember kids, if Internet Explorer is brave enough to ask to be your default browser, you're brave enough to ask that girl out.

Pesten, pénteken

· 128 words · 1 min read

A pénteket azzal kezdtem, hogy megnéztem az Orange is the New Black utolsó két részét az első évadból. Elég vegyesek az érzelmeim a sorozattal kapcsolatban: mindenképpen érdemes megnézni, de zavar, hogy szinte minden aspektusa más, hasonló sorozatokban sokkal jobban meg volt csinálva. Leginkább az Oz jut eszembe, ami nálam az etalon a börtönsorozatok tekintetében, és mindenkinek ajánlom megnézésre.

Délelőtt vadásztam ajándékot egy jóbarátom születésnapi bulijára, majd elmentem ebédelni az Iguanába Krisztiánnal, ami még mindig egy nagyon remek Tex-Mex étterem, még ha meg is kérik az árát.

A délutánt az espell irodában töltöttem, jó volt beszélgetni egy csomó emberrel, meg volt időm kicsit pihenni, RSS-t olvasgatni, ilyesmi. Este pedig elmentünk Gazzsal ázni egyet a Széchenyi fürdőbe, ami nagyon jól esett, le is fárasztott rendesen, este gyakorlatilag bezuhantam az ágyba.

comments powered by Disqus